Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már csak pár nap és újra TEDxDanubia

Különös világban élünk: vékony határmezsgyén egyensúlyozva örök és illékony, állandó és folyton változó között. Ez az otthonunk. Az élet mámorító tánca. Ez ad otthont mindennek az univerzum fizikai létezésétől saját személyes élettapasztalatainkig. Ott találjuk siker és kudarc, jó és rossz döntések mögött. Az innováció szülőanyja és a harmónia forrása. A komplex és emergens rendszerek élőhelye a pénzügytől a biológiáig, a globális klímától az agyunk működéséig, a kozmológiától a politikáig. És az ilyen rendszerek kapcsán talán érdemes újragondolnunk azt is, hogyan irányítsuk vagy menedzseljük őket. Életszerű-e még a gépszerű, hierarchikus, uralkodó kontrollba vetett hit? Vagy sokkal nagyobb teret kellene adnunk a nyílt végű történeteknek, a lezáratlan igazságoknak, a dinamikus együttműködésben rejlő teremtő erőnek, a látszólag ellentétes álláspontok és antagonisztikus érdekek feloldására tett kísérleteknek? Milyen utakon érdemes továbbmennünk? Milyen kérdéseket kéne feltennünk? Hol rejlenek a lehetőségeink és milyen veszélyektől kéne igazán tartanunk? Miről is szól valójában ez az egyensúly? 


Ezekre a kérdésekre keressük a választ csütörtökön előadóink segítségével az Urániában.

0 Tovább

TEDxDanubia 2014

Mi már az Urániában, épp a bloggertalálkozót tartunk. Holnap -szokásunkhoz híven- itt folyamatosan frissítve olvashatjátok az elhangzott előadások összefoglalóit, benyomásait.

Nagyon izgalmas s sokszínű napnak nézünk elébe ismét :)

0 Tovább

A közvetítés :)

2011. szeptember 23-án pénteken mindazok, akik nem jutnak el a budapesti Urániába, azok a Telekomnak köszönhetően élőben is követhetik az eseményt.

A webcastot itt találjátok:

http://www.origo.hu/tudomany/tudnijo/tedx/index.html

 

És hogy miért nem érdemes lemaradni a napról? Arról beszéljen a tavaszi TEDxDanubia közönsége:

http://www.facebook.com/TEDxDanubia#!/photo.php?v=10150328060304662

0 Tovább

tedxdanubia

blogavatar

A TEDxDanubia eseményeiről 2011 szeptemberétől élőben tudósítanak bloggerek. Olvassátok és csatalakozzatok virtuálisan ezekhez az inspiráló napokhoz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek