Csemer Boglárka klipjében az énekesnő a szemünk láttára alakul át abból az átlagos és őszinte külsejű lányból, akit eleinte láthatunk egy igazi címlaplánnyá. Ezt a videót óriási népszerűség övezte, magyar és francia nyelven is számtalanszor nézték meg világszerte.

https://www.youtube.com/watch?v=sZwmo_2DOz0

Mitől lett ekkora siker ez a klip? Boggie válasza az őszinteség: azért, mert ez az ő problémája, amit az emberek elé akart tárni. A gond forrása az, hogy a mai zenei élet hamis képet állít fel. Feleljünk meg az elvárásoknak, vagy maradjunk meg azok, akik valójában vagyunk?

Amikor ez a klip megjelent, félt, hogy nem fogja érdekelni a közönségét, hiszen a videó nagyon leegyszerűsítve nem más, mint hogy három és fél percen keresztül nézünk egy arcot. De mint kiderült, az emberek számára sokkal többet jelentett ennél. Ő maga is meglepődött, hogy milyen sokan értették meg és élték meg ugyanazt, amit ő.

Boggie nagy hatást vált ki az emberekből, nemcsak azért, mert gyönyörű hangja van, hanem azért is, mert olyan dalokat szerez, amiket személyesen megél, és olyan problémákról énekel, amik igazak.  Szeretne hatni az emberekre, és ha ezekkel a dalokkal akár egyetlen ember életében is változást indíthat meg, akkor boldog és úgy érzi, hogy hasznos lehetett.

A zene ereje az igazságban rejlik. Hogy ezt bebizonyítsa, a beszélgetés végén arra kér, hogy csukjuk be a szemünket, míg ő elképesztő átéléssel egy újabb dalt énekel el. Még ha nem is értjük a francia dalszöveget, még akkor is érezzük, amit ez a végtelenül szerény mégis csodálatos lány énekel nekünk.