Sena Dagadu neve az Irie Maffia együttesből lehet ismerős az underground zene rajongóinak, de saját számaival is fellépett már több nagy budapesti szórakozóhelyen. Az énekesnő új szólóalbuma 2013-ban jelent meg Lots of Trees címmel, most erről a lemezről énekelt el nekünk három számot és egy félig improvizált ráadást.

Sena a dalait a TEDxDanubia 2014 tematikájához választotta: Az első szám a bizonytalanság korának címezve a Grit My Teeth -  egy nagyon energikus dal, melyben a leggyakrabban elhangzó szó: maybe ("talán"). A szöveg olyan szenvedélyről szól, aminek nem szabhatnak határt a külvilág nehézségei. Egy nagyon energikus sor rögtön megragad a fülemben: "Maybe I gonna have to take these laws and rules and break a few if I ever gonna make it home to you" - ezeket a sorokat Sena a gesztusaival is eljátsza.

A következő szám az együttélésnek szól, a címe Buckets Full of Love. Ezt a számot a kislánya születésének alkalmából írta, mint egy vidám és őszinte fogadtatás, azzal az ígérettel, hogy mindig vigyáz rá, hogy ő legyen a legboldogabb a világon.

Az utolsó tematikához kapcsolódó szám az Every Blessed Thing A "változni és változtatni" jelmondatnak szól. Ez egy igazi szerelmes vallomás, lassú és érzelmes. Elmondja, hogy milyen érzés meglátni a világ szépségeit, azzal a vággyal, hogy valakivel megoszthassuk azt. 

Az utolsó szám egy meglepetés, mely az énekesnő elmondása szerint még csak félig készült el. Sena azonban a fajta személyiség, aki ettől nem jön zavarba. Az utolsó üzenete ez: Merjünk kockázatot vállalni!